Värmehandskar bäst i test 2020 – Hitta de bästa värmehandskarna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för PNJakt.se, Outnorth.se och Outdoorexperten.se.

Att hålla värmen är mycket viktigt när du är ute och jagar eller vandrar. Det svenska vädret är mycket omväxlande och det kan snabbt bli kyligt. Detta gäller framför allt om du sitter stilla på ett jaktpass. Händer och fötter är extra utsatta i kylan och därför är det en god idé att alltid ha ett par värmehandskar utöver dina vanliga jakthandskar när du är ute i naturen. Här kan du läsa vårt värmehandskarna bäst i test samt en köpguide om denna produkt.

Topp 3 värmehandskar bäst i test 2020

1. Avignon Värmehandske

Först ut i vårt värmehandskar bäst i test kommer ett par rackare från Avignon. Dessa laddningsbara värmevantar från Avignon är skönt isolerande med Thinsulate-foder. Tack vare fodret i kombination med värmeslingor skyddas fingrarna och handflatan mot kyla, vind och väta. Värmeslingorna är strategiskt placerade för att ge maximal värmefördelning och värmen kan reglernas efter behov. Handskarna kommer med laddningsbara batterier som enkelt laddas med vanlig micro-USB. Dessa rejäla tumvantar rengörs enkelt för hand med en trasa. Värmepanelerna är väl skyddade mot vätska och smuts, vilket gör dessa handskar slittåliga. Denna handske passar dig som vill ha en pålitlig handske som passar i riktigt kallt och ruskigt väder.

https://www.pnjakt.se/art/avignon-varme-handske-1.php#aw_source=ps-0172ac27-a5e1-4eaf-b1c8-81157bf9cb7e%7Cv%C3%A4rme%7Cpos:0%7Cper:false

2. Pinewood Ultra Heating Gloves

Denna tunna linerhandske är trots sin eleganta design förvånansvärt värmande. Handsken är tillverkad i 4-vägs stretchmaterial i en unisex-modell. Den har strategiskt utplacerade värmeslingor mellan fingrarna, vilket håller händerna varma. Det finns en anpassad förvaringsficka utanpå handsken där de återuppladdningsbara batterierna förvaras. Det går att ställa in tre olika värmenivåer i handsken med en enkel knapptryckning på ovansidan. Den lägsta värmenivån håller i cirka 7-8 timmar och den högsta värmenivån håller i cirka 3 timmar. Handsken går utmärkt att använda för sig eller inuti en tjockare handske. Denna handske passar de flesta, men framför allt dig som vill ha en snygg och smakfull handske.

https://www.pnjakt.se/art/pinewood-varmehandske-2.php

3. Alpenheat Gloveliner värmehandske

Denna värmehandske från Alpenheat är tunn och kan användas som innerhandske eller som vanlig handske beroende på väder och temperatur. Den är mycket smidig och tillverkad i 100 % polyester. Denna handske värms upp tack vare uppladdningsbara värmeslingor som går både längs insidan och utsidan av fingrarna. Det finns tre värmenivåer och batteritiden är 2-6 timmar. Laddare och två batterier medföljer. En stor fördel med denna värmehandske är att den finns i fyra olika storlekar, S-XL, vilket gör att alla kan välja en storlek som passar. Den passar perfekt för jägare som vill ha en värmande handske som gör det möjligt att enkelt röra på fingrarna.

https://www.pnjakt.se/art/alpenheat-gloveliner-varmehandske-1.php#aw_source=pb-5c765b7222f8430893363948

Köpguide för värmehandskar

När du köper värmehandskar är det viktigt att du utgår från dina behov och när du ska använda dem. Om du jagar kan det vara bra att ha ett par värmande innerhandskar som du kan använda inne i en vanlig handske eftersom detta ger stor flexibilitet. Samtliga värmehandskar i detta bäst i test har tre olika värmenivåer, vilket gör att du kan anpassa dem efter situation och temperatur. Händerna är särskilt utsatta för kyla och det är viktigt att använda värmehandskar för att undvika köldskador.

Summering

I detta test hittar du våra tre bäst i test värmehandskar. Samtliga håller hög kvalitet och har uppladdningsbara värmeslingor. Tumvanten från Avignon passar främst dig som vill ha en rejäl handske som tål alla väderlekar. Pinewood Ultra Heating Gloves passar dig som vill ha en snygg unisex-modell. Alpenheat Gloveliner är den perfekta värmehandsken för jägaren som vill ha en innerhandske som ger precision.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *