Pannlampa bäst i test 2022 – Hitta bästa pannlampan här!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för PNJakt.se, Outnorth.se och Outdoorexperten.se.

1. Black Diamond Spot 2. Black Diamond Cosmo 3. Petzl Tikka

Petzl Tikka

Elite Ignite X50 IR-lampa 850 NM 700 M Kitt

Black Diamond Spot bästa pannlamporna

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Med hjälp av en pannlampa kan du vistas ute i mörkret utan att behöva oroa dig för att inte ha tillgång till ljus. En pannlampa ger dig möjlighet att se vad du gör och vart du rör dig, samtidigt som du kan ha händerna fria till annat. Det kan exempelvis handla om att du är i behov av ljus när du tränar, ägnar dig åt olika utomhusaktiviteter, arbetar på kvällar eller om du ofta är ute på jakt och behöver kunna se dig omkring. En pannlampa är också ett utmärkt sätt att öka tryggheten när du är ute och går under mörka vinterkvällar.

Här nedan har vi samlat några av de bästa pannlamporna från olika tillverkare och i olika prisklasser. Med hjälp av en bäst i test kommer det att vara lättare för dig att hitta den lampa som lämpar sig bäst för ditt ändamål och din plånbok. Det vi har tittat på är bland annat batteritiden och funktioner, men också bekvämlighet. Om du ska bära en lampa på ditt huvud under en längre tid är det viktigt att du inte får ont i nacken av tyngd eller har jobbiga band som skär in.

Att hitta en bra pannlampa kan låta som en ganska så enkel uppgift som inte kräver noggrannare efterforskning, men sanningen är att du ändå bör jämföra och ”ha lite koll” innan du gör ditt val. Till att börja med är det viktigt att du väljer en lampa som faktiskt lämpar sig för det du ska använda den till. Ska du ha pannlampan för att kunna jobba i boden om kvällarna eller ska du ha den för att se bättre när du är ute på jakt i skogen?

Vi rekommenderar att du kikar närmare på de pannlampor som vi har valt ut till vår bäst i test. Genom att läsa noggranna beskrivningar av några av marknadens bästa produkter kan du få en tydligare bild av hur lamporna fungerar. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom vår kompletta köpguide och läsa igenom vår sektion med frågor och svar. Visst kan du bara välja första bästa lampa som du kommer över, men vill du vara säker på att du har gjort ett bra köp som du kommer vara nöjd med behöver du lägga ner lite mer tid på den bästa pannlampan än så.

Topp 5 bästa pannlamporna 2022

1. Black Diamond Spot 300 Lm

Petzl Tikka

Black Diamond är en mycket välkänd och populär leverantör och tillverkare av pannlampor. Företaget startade igång under 80-talet och sedan dess har de levererat mängder av högkvalitativ säkerhetsutrustning för olika ändamål. Fokus har dock alltid legat på olika typer av fritidsaktiviteter, som bland annat skidåkning och klättring. Det finns en anledning till varför vi satte denna pannlampa först och det är helt enkelt för att vi vet att företaget sätter säkerheten i första rummet.

Med Black Diamond Spot 300 Lm får du en pannlampa som har ett lumen på 300. 300 är mer än tillräckligt för att du ska kunna se tydligt framför dig när du utövar olika utomhusaktiviteter i mörkret eller när det börjar skymma. Räckvidden för pannlampan är dessutom på hela 80 meter, vilket betyder att du kommer att se tydligt framför dig, samtidigt som andra har lätt för att upptäcka dig, t.ex. djur eller bilister.

Praktisk och lätt att bära
Med sin blygsamma vikt på endast 90 gram är Black Diamond Spot 300 Lm otroligt bekväm och enkel att bära. Detta är viktigt för den som kommer att ha på sig pannlampan under en längre tid. Black Diamond Spot 300 Lm drivs med hjälp av tre AAA-batterier och detta medföljer i samband med beställning. Enligt tillverkaren kommer tre batteriet att ge dig en brinntid på 25 timmar innan det är dags att byta ut dessa. Black Diamond Spot 300 Lm fungerar även bra med laddningsbara batterier för den som önskar.

Vattentålig pannlampa med många funktioner
Vill du vara säker på att din pannlampa klarar av väta och fukt är Black Diamond Spot 300 Lm det bästa alternativet för dig. Black Diamond Spot 300 Lm är nämligen helt vattentålig och kommer med ett flertal olika funktioner som gör att du kan variera ditt användande. Bland annat kommer du att kunna få ljus i nära läge och på avstånd, men du kommer också hitta ett dimningsläge, ett stobeläge och ett mörkerläge med en röd lampa. För att du snabbt och enkelt ska kunna skifta mellan de olika lägena har man använt sig av en PowerTap teknologi. Lampan är mycket bekväm att använda sig av och håller en otroligt hög kvalitet till sitt relativt bekväma pris.

Se priset här!

2. Black Diamond Cosmo 200 Lm

Black Diamond Cosmo 200 Lm

Vi fortsätter vårt bäst i test med ytterligare en produkt från ovanstående tillverkare, nämligen Black Diamond. Som nummer två valde vi Black Diamond Cosmo 200 Lm, eftersom det är en praktisk och bra pannlampa som passar bra i de flesta situationer. Till den här modellen har man valt ett lumen på 200 och en ljusräckvidd på 70 meter. Batteritiden ligger på hela 180 timmar, vilket gör att Black Diamond Cosmo 200 Lm passar utmärkt för den vill säkerställa att ljuset håller väldigt länge.

Black Diamond Cosmo 200 Lm har en mycket klassisk, men ändå modern, design som gör att den sitter bra och tryggt på ditt huvud. Genom de justerbara banden kan du spänna lampan så den passar ditt huvud perfekt och behöver således inte oroa dig för att den ska glida runt när du är ute och åker skidor, klättrar, jagar eller utför annan utomhusaktivitet.

Funktioner och batteri
Funktionerna som man har valt att utrusta Black Diamond Cosmo 200 Lm med är bland annat ett starkt ljus på nära håll, ett starkt ljus på avstånd och ett strobe ljus. Utöver detta hittar du också en dimfunktion och ett låst läge, samt ett rött ljus för bättre mörkerseende. För att funktionerna ska kunna fungera som de ska gäller det att lampan har tillgång till 3 stycken AAA-batterier. Du får med tre stycken batterier i samband med din beställning, så att lampan är redo att användas direkt. Även om denna lampa är i budgetklassen så kan du räkna med att det är en av de starkare produkterna som du kan hitta på den svenska marknaden. Visserligen kommer du inte att få den starkaste strålen i världen, men den är tveklöst tillräcklig för priset.

En pannlampa för många tillfällen
Som tidigare nämnt är Black Diamond Cosmo 200 Lm en pannlampa som passar de allra flesta ändamål och människor. Du kan med fördel använda dig av lampan när du ska ut och promenera på kvällen, men eftersom den är så stabil fungerar den även bra för mer fartfyllda aktiviteter. Med ett lumen på 200 får du tillräckligt mycket ljus för att kunna vistas tryggt och säkert ute i mörkret.

Se priset här!

3. Petzl Tikka

Black Diamond Spot bästa pannlamporna

Vi går vidare i vårt bäst i test för bästa pannlampan och tittar lite närmare på Petzl Tikka. Petzl är en tillverkare som har producerat utrustning för klättring under många år. Naturligtvis inkluderar detta även pannlampor och ska man tro recensioner och omdömen är de en av de bästa som finns på marknaden. Petzl startade upp under tidigt 70-tal och är idag en ledande aktör inom genren. Deras Petzl Tikka är en pannlampa som väger så lite som 86 gram och som klarar av en brinntid på 60 timmar. Lumen ligger på 200 och ljusstyrkan sträcker sig upp till 60 meter.

Med Petzl Tikka får du en pannlampa som du kan använda i alla väder. Som de flesta redan vet har Sverige ett väder som kan variera väldigt kraftigt och plötsligt och har man då en pannlampa som inte är vattentät kan det naturligtvis sluta tråkigt. Petzl Tikka är helt regn- och snösäker och har ett ställbart lamphuvud som du kan rikta som du själv önskar. Det betyder att du inte längre kommer kunna använda snö eller regn som ursäkt för att slippa bege dig ut i löpspåret.

Enkel att justera och mycket bekväm
Vi tjatar mycket om hur viktigt det är att ha en pannlampa som är bekväm, men det finns goda anledningar till detta. Petzl Tikka är utrustad med ett elastiskt pannband som sitter behagligt mot huvudet och som du kan justera för att det ska passa just dig. Banden kan justeras så pass mycket att du med fördel kan använda lampan ovanpå en mössa. Ljuslägena du har att välja mellan är dock ganska få och här finns endast ett ekonomiskt och ett maximalt ljus.

En pannlampa som drivs som du önskar
Vill du kunna byta batterier på egen hand eller önskar du att de är laddningsbara? Med Petzl Tikka behöver du inte välja, utan pannlampan kan faktiskt hantera många olika typer av batterier. I grund och botten drivs den med tre AAA-batterier, men du kan också välja litiumbatterier. Väljer du det sistnämnda kan vi rekommendera att du satsar på CORE batterier som är laddningsbara.

Se priset här!

4. Led Lenser SEO5

Led Lenser SEO5

Nästa pannlampa som vi ska titta närmare på är Led Lenser SEO5. Företaget som står bakom pannlampan är experter och specialister inom området och har tillverkat många olika typer av ficklampor och pannlampor genom åren. Det som utmärker deras produktutbud är att lamporna är kompakta och enkla att bära med sig, samtidigt som de är mycket energieffektiva. Bakom sig har företaget också ett flertal priser för funktionalitet såväl som design. Skulle du fråga en extremsportare vet denna med största sannolikhet vilka Led Lenser är.

Led Lenser SEO5 är helt klart värd att ha med i vårt bäst i test och det finns många orsaker till varför. Till att börja med kan vi nämna att Led Lenser SEO5 faktiskt har vunnit ett flertal bäst i test tidigare och därför blivit en produkt som är mycket eftertraktad och uppskattad. Med ett lumen på 180 klarar Led Lenser SEO5 av en räckvidd på 120 meter. Det betyder att du får en utmärkt produkt till ett bra pris som passar för dina utomhussporter.

Ljuslägen och funktioner
Led Lenser SEO5 har flera spännande och bra funktioner som du kommer att ha stor nytta av. Här hittar du både ett starkt och ett svagare ljus, och även många olika ljusstyrkor däremellan. Du kommer också att kunna ställa in din lampa på ljusläge som blinkar, vilket kan komma till nytta om du vill signalera eller om du vill synas extra tydligt vid t.ex. trafik. Led Lenser SEO5 väger 105 gram, så det är inte den lättaste pannlampan på marknaden. Den anses dock inte vara tung utan ligger fortfarande väldigt bra till på denna punkt. Det elastiska pannbandet kan du enkelt ta av och stoppa in i tvättmaskinen om den har samlat på sig smuts eller svett. Du justerar bandet enkelt och det är tillräckligt stort för att du ska kunna få plats med en mössa under.

Drivs med batterier
Majoriteten av alla pannlampor drivs med hjälp av batterier. Hur skulle de annars kunna fungera ute i skog och mark? Med Led Lenser SEO5 kommer du att vara i behov av tre stycken AAA batterier för att lampan ska kunna fungera. Vi hittar i dagsläget ingen information om ”brinntid” och lämnar således detta osagt.

Se priset här!

5. Silva Headlamp Trail Runner 3

Silva Headlamp Trail Runner 3

Som sista pannlampa i detta bäst i test kommer Silva Headlamp Trail Runner 3, men vi vill vara tydliga med att det inte handlar om att den är dålig, snarare tvärtom! Silva Headlamp Trail Runner 3 är en riktigt bra pannlampa som kommer från det svenska företaget Silva. Silva har varit igång sedan 1933 och har alltid haft ett varumärke som är starkt förknippat med sporter, aktiviteter och friluftsliv.

Silva Headlamp Trail Runner 3 är en uppdaterad version av den originalpannlampa som Silva först lanserade. Den här lampan är specifikt framtagen och designad för att lämpa sig för den som utövar löpning och som vill kunna springa under kvällarna när det är mörkt. Lampan väger 121 gram och är utrustad med ett justerbart och elastiskt pannband som sitter ordentligt (men bekvämt) på huvudet. Genom justeringen kan du se till att passformen blir individuell.

Lumen och räckvidd
Det är viktigt att välja en pannlampa som faktiskt lyser upp ordentligt. Silva Headlamp Trail Runner 3 har 250 lumen och en ljusstyrka med en räckvidd på 65 m. Du driver lampan med hjälp av 3 AAA batterier och du kan själv välja om du vill att batterierna ska fästas på själva lampan i fråga eller om du hellre vill använda dig av förlängningssladden och ha batterierna i fickan. Trots att batterier av detta slag är ”små” så är de mycket kraftfulla och Silva Headlamp Trail Runner 3 kan faktiskt hålla i mellan 30-90 timmar, beroende på vilken ljusstyrka och vilket läge som du använder dig av. Med hjälp av indikatorn kan du se när det är dags att sätta i nya batterier.

En pannlampa med Intelligent Light
För att göra Silva Headlamp Trail Runner 3 så optimal som möjligt har man tillverkat den med ett Intelligent Light. Med det menar vi att du får en lampa som hjälper dig att kombinera en stark ljusstråle när du vill lysa på avstånd, men också ett bredare ljus om du vill kunna se nära din kropp. På så sätt kan Silva Headlamp Trail Runner 3 erbjuda dig den absolut bästa sikten. Är du seriös med att välja en högkvalitativ pannlampa är Silva Headlamp Trail Runner 3 verkligen något att rekommendera. Visserligen är den också högre i pris, men vi kan lova att du gör en bra investering och får en lampa som blir en trogen följeslagare.

Se priset här!

Köpguide för bästa pannlampan

För att du ska kunna veta vilken pannlampa som passar dig bäst ska vi först dyka djupare in i vad en pannlampa faktiskt är. Enkelt förklarat kan man säga att den bästa pannlampan är en pannlampa som har en ljuskälla som du kan fästa på ditt huvud och där ljuset riktas framåt. Med hjälp av en pannlampa kan du få ljus och se framför dig, utan att du behöver hålla i något och kan således ha händerna fria. Marknaden erbjuder idag många olika modeller och det finns olika funktioner och ljus att välja mellan.

Det är inte helt ovanligt att även ljuset i lamporna kan variera. Vissa är starkare än andra och vissa kan justeras för att du ska få precis den styrka som du behöver. När du är ute på jakt kanske du vill kunna se strax framför dig, men du vill inte att ljuset ska vara så starkt att det skrämmer eventuella byten. En annan sak som kan skilja lamporna åt är hur tåliga de är för olika typer av väderförhållanden. Idag finns det lampor som är vattentåliga och som klarar av mycket låga temperaturer utan problem. Användningsområdet är enormt brett och lamporna fungerar lika bra att använda för orientering som för cykling, ridning eller varför inte om strömmen går i din bostad.

Välj rätt pannlampa för dig

Vi pratar mycket om att det är viktigt att välja en pannlampa som verkligen passar dig och det kan låta som en kliché, men sanningen är att de modeller som finns på marknaden är framtagna för olika ändamål. När du ska välja en pannlampa behöver du först fundera på vad du ska ha den till och hur mycket du är beredd att betala för den. Det är nämligen lampans batteritid och ljusstyrka som kommer att vara avgörande för priset. Vill du använda dig av lampan utomhus när det är mycket kallt kan det vara en god idé att först kontrollera om du kan ändra inställningar eller slå på/av den, trots att du fortfarande har vantar på dig.

En annan sak att ha i åtanke är hur avancerad du vill att pannlampan ska vara. Den bästa pannlampan behöver inte vara den som är mest tekniskt avancerad, utan det kan räcka gott och väl med en som har få funktioner som faktiskt är riktigt användbara. Om du vet med dig att du kommer använda pannlampan i actionfyllda aktiviteter behöver du säkerställa att den är slagtålig och inte går sönder i första taget.

Sist, men långt ifrån minst, ska du titta på tyngden på lampan. Här är det främst batterikällan som kommer att påverka hur mycket din produkt kommer att väga. Fundera på hur ofta du kommer att vara i behov av din lampa, eftersom enstaka tillfällen oftast inte kräver mer än en pannlampa som drivs med hjälp av AAA eller AA-batterier. Vill du däremot ha en riktigt trogen följeslagare som kommer vara med dig i ur och skur rekommenderar vi att du istället satsar på en som har laddningsbara batterier. På så sätt spara du också en hel del pengar.

Den bästa pannlampan för dig

Hur vet man då vilken pannlampa som är den bästa? Ja, det är helt enkelt den lampa som uppfyller alla dina behov så bra som möjligt. Tycker du att det är knepigt att byta batterier vill du naturligtvis ha en som har en så smidig laddningsfunktion som möjligt. Vi vet att det kan vara svårt att välja och rekommenderar dig därför att göra lite research innan du bestämmer dig. Till att börja med kan du med fördel kika på de produkter som vi har listat i vår bäst i test för bästa pannlampan, men du kan också leta omdömen och recensioner från tidigare kunder på nätet.

Vikten av att välja en bekväm pannlampa

Oavsett om du bara ska använda dig av pannlampan i 10 minuter eller om du ska bära den i över en timme kommer du vilja att den sitter bekvämt. Bekvämlighet kanske inte är något som man först har i åtanke när det kommer till att välja en bra produkt, men sanningen är att du kommer vantrivas med lampan om den skaver eller glider runt.

Den pannlampa som du väljer ska alltså sitta så bekvämt på ditt huvud som möjligt. Säkerställ att det inte är något som känns obehagligt eller att den klämmer åt. I de flesta fall så upptäcker man inte detta på en gång, utan det krävs att du bär pannlampan under åtminstone några minuter. En annan viktig sak är att lampan inte ska glida runt, utan att den faktiskt ska sitta still när du rör på dig, oavsett om du cyklar, promenerar, hoppar eller klättrar. För att du ska lyckas med detta gäller det att du har en pannlampa som är justerbar och som du kan använda ovanpå en keps eller en mössa.

Beställa pannlampa online eller köpa i fysisk butik

Med den moderna tekniken som omger oss på en daglig basis faller det sig naturligt för de flesta att beställa sin pannlampa över nätet. Utbudet är trots allt större och priserna kan bli längre om man ser till att göra en ordentlig jämförelse innan. En jämförelse kan till exempelvis handla om att du letar efter recensioner och omdömen på egen hand, men du kan också använda dig av ett bäst i test för bästa pannlampan – precis som detta!

Det finns för- och nackdelar med båda alternativen. Om du handlar på nätet kommer du få ovanstående fördelar, men du kommer också att kunna beställa med hemleverans eller välja lampor från andra delar av världen. Nackdelen med att beställa från nätet är att du inte har möjlighet att testa pannlampan innan du köper den. Du kommer inte att kunna se hur bekvämt den sitter, hur tung den är att bära eller hur kvaliteten är.

Hur är det då med att köpa i en fysisk butik? Ja, fördelarna här är att du kan hålla och känna, klämma och testa pannlampan och se vilken som känns bäst, men att handla i butik betyder också att du blir väldigt begränsad till utbudet som erbjuds. Du har inte samma möjligheter att jämföra och kan inte heller ta med dig pannlampan för att se om samma modell finns till ett billigare pris någon annanstans.

Frågor och svar

Även om en köpguide och en produktrecension kan ge dig en tydligare bild av vad det är för pannlampa som passar dig, så är det inte ovanligt att ha fler frågor och funderingar som man vill ha besvarade. En pannlampa kan, om du väljer den bästa pannlampan av hög kvalitet, ha ett högt pris och då är det ännu viktigare att du vet vad du faktiskt köper. Här nedan har vi därför samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som kan uppstå. Naturligtvis har vi även sett till att du också får svaren på dessa.

Finns det pannlampor som passar till barn?

Pannlampor är idag vanligare än man kan tro och både tillverkare och återförsäljare har idag ett brett utbud av lampor även för barn. När du väljer en pannlampa till ett barn är det återigen viktigt att du tittar på kvalitet, ljusstyrka, batteritid och bekvämlighet, men du bör också se till att du väljer en produkt som kan ta emot hårda slag. Barn är, som de flesta vet, inte alltid lika försiktiga med saker och det är naturligtvis synd om den går sönder i tid och otid.

Hur ska man tänka när man väljer lumen?

Lumen är ett ord som du kommer att stöta på mycket när du tittar på pannlampor. Kort och gott kan man säga att ordet är ett sätt att beskriva hur kraftfull ljusstyrka pannlampan har på sitt ljusflöde. Lumen används också i samband med ficklampor eller andra ljuskällor och är ett internationellt mått. Det är inte ovanligt att man förkortar orden med ”LM” istället.

Det du bör ha i åtanke när du tittar på lumen är att ju mer lumen som finns, desto starkare ljus kommer också pannlampan att ha. Ljuset kan påverkas av hur snabbt du rör dig och därför behöver du ha detta i åtanke. Om du rör dig snabbt och hastigt behöver du också se till att ha en lumen som kan ge en lång ljuskägla. Det är dock inte helt ovanligt att de lumen som är angivna i en produktbeskrivning på en pannlampa är felaktiga, speciellt om du beställer över nätet. Orsaken till detta är för att lumen i de flesta fall mäts innan man har hunnit montera in lampan i pannlampan. När lampan väl kommer på plats finns det risk för att lumen kan vara aningen lägre.

Vilket lumen passar när?

Att veta vilket lumen som passar för vilken aktivitet är inte det lättaste. Vi rekommenderar nedanstående för olika aktiviteter.

200 lumen – Det här är ett bra alternativ för den som vill använda lampan till promenader, för att läsa en bok i mörkret eller för att t.ex. kunna navigera sig på campingen under kvällstid.

500 lumen – 500 lumen räcker gott och väl till promenader, men fungerar även bra om du ska gå i mörk skog eller om du ska utföra träning utomhus.

1000 lumen – Det här är en mycket stark ljusstyrka som lämpar sig riktigt bra om du ska löpträna eller orientera i tekniskt avancerad miljö. En stark ljuskälla är nödvändig för du ska kunna röra dig fort.

Observera att ju högre lumen du har, desto mer kommer också batteritiden att påverkas.

Behöver min pannlampa ha ett rött ljus?

Rött ljus är något som finns tillgängligt på ett flertal olika pannlampor, men inte alla. Syftet med rött ljus är att du ska kunna använda pannlampan på ett smidigare och mer praktiskt sätt under natten. Det röda ljus som pannlampan ger ifrån sig gör att dina ögon snabbare kan anpassa sig efter mörkret och du får ett bättre mörkerseende.

Är alla pannlampor i detta bäst i test bra?

Det korta och enkla svaret på den frågan är ja. Alla pannlampor som vi har med i vårt bäst i test är av bra kvalitet och standard. Det är dock viktigt att komma ihåg att vi valt produkter från olika tillverkare och i olika prisklasser. Som alltid gäller ordspråket ”du får vad du betalar för”. Väljer du den billigaste pannlampan kommer du inte att kunna räkna med samma avancerade teknik eller kvalitet som om du väljer det bästa och dyraste alternativet.

Måste jag ha en pannlampa med laddningsbara batterier?

Det finns inget tvång som säger att du måste ha en pannlampa som är på det ena eller det andra sättet. Huruvida du vill ha en pannlampa med laddningsbara batterier beror helt på vad du tänkt använda den till och hur ofta. Om du vet med dig att du kommer använda pannlampan väldigt frekvent rekommenderar vi att du väljer ett laddningsbart alternativ. Orsaken till detta är helt enkelt för att du ska minimera risken för att få slut på batteri, och att du dessutom ska slippa bära runt batterier i fickan.

Sammanfattning

Med en riktigt bra pannlampa kan du känna dig säkrare när du är ute på kvällarna, oavsett vad det är för aktivitet eller sport som du utövar. Vi hjälper dig i valet och har listat de pannlampor som vi anser är bäst i respektive prisklasser. Att välja en pannlampa kan vara en svår uppgift då både funktioner, modeller och priser varierar så mycket som de gör, men med produktrecensioner och en tydlig köpguide blir valet betydligt lättare.

Skulle det mot all förmodan vara så att du inte hittar en pannlampa som du är nöjd med kan du alltid surfa ut på internet och se vilka andra alternativ som finns. Det som du bör ha i åtanke är att titta på passform, ljusfunktioner och lumen. Naturligtvis får du inte glömma att se vilken batteritid som pannlampan har. Det är avgörande för vilken modell som kommer att passa bäst. Är du osäker rekommenderar vi att du vänder dig till en återförsäljare eller e-butik som kan hjälpa dig att hitta den lampa som du behöver. Det är givetvis betydligt bättre att du frågar om råd än att du chansar.

Med det sagt hoppas vi att du nu har fått mer kött på benen när det är dags att hitta den perfekta pannlampan och att du hittar en modell som kommer att ge dig precis det ljus som du behöver!

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *